Kunst op glas

Breng kunst tot leven!
De schilderkunst van Bernadette Schampers wordt nu ook uitgebracht als foto geprint op topkwaliteit glasplaten hetgeen een zeer fraai effect geeft. De kleuren komen nog meer op je af waardoor het kunstwerk een zeer intense beleving en tevens een zeer luxe uitstraling heeft. De kleuren komen écht prachtig tot leven en door de laag plexiglas krijgt het “schilderij” een mooie verdieping en een hele mooie heldere strakke uitstraling.
 
Kwaliteit
Het schilderij van uw keuze wordt afgedrukt op speciaal fotopapier. Vervolgens wordt de foto op fotochemische wijze ontwikkeld. Hiermee garanderen we dat de foto levensecht wordt en u jaren kunt genieten van uw schilderij op glas. Het schilderij op Plexiglas wordt namelijk geprint op hoogwaardig fotopapier. Dit fotopapier heeft een heel groot kleurbereik, daarom lijkt u de details van uw foto op Plexiglas daadwerkelijk aan te kunnen raken. De foto van het schilderij wordt uiteindelijk verlijmd tussen Dibond en Plexiglas.
 
Met eigen ogen zien
Je moet het met eigen ogen zien om je er een goed beeld van te vormen. Het is mogelijk een uitvoering op plexiglas te zien tijdens een exposite maar u bent ook van harte welkom er een te komen bekijken op afspraak.
 
Elk werk heeft een beperkte oplage